Vandaag voor 23:59 besteld, Volgende openingsdag ophalen of bezorgd

Informatie 


Naast onze winkel waar u groente en fruit kunt kopen, bieden wij ook andere diensten aan. Lees ze hieronder aandachtig door. Heeft u vragen kunt u altijd contact opnemen met ons.


Fruitmanden:

Een fruitmand als geschenk geven, kan bij elke gelegenheid. Bij Nikita’s Groente & Fruit kunt u uw fruitmand bestellen voor een zieke collega of juist voor een out of the box verjaardagscadeau. Wij stellen met veel aandacht en zorgvuldigheid u fruitmand samen. In de fruitmand zit veel seizoen fruit wat rijk van smaak is.

Fruitmanden kunnen in verschillende maten besteld worden. Kijk hiervoor in de webshop.


Kantoor:

Naast dat wij onze klanten voorzien van hun persoonlijke groente en fruit vanuit de winkel. Is er ook een mogelijkheid om als bedrijf samen te werken. Steeds meer bedrijven bieden de mogelijkheid voor vers fruit tijdens de pauzes.

Eén van de voordelen om fruit aan te bieden tijdens de pauze is dat het ziekteverzuim op den duur zal verminderen. De weerstand van uw medewerkers zal toenemen door het eten van groente en/of fruit.

 

Nikita’s Groente & Fruit kijkt samen met uw wat de mogelijkheden zijn voor u en uw personeel.

 

Wist u dat fruit op het werk fiscaal onbelast is?

Fruit op kantoor valt onder het kopje: “loon in natura met nihilwaardering”. Fruit op de werkplek zal niet ten kosten gaan van de 1,2% vrije ruimte van de fiscale loonsom van de werkgever.


Scholen:

Nikita’s Groente & Fruit kan samen met u kijken wat de mogelijkheden zijn tot het leveren van vers groente en/of fruit bij u op school. Dit kan gaan over dagelijks fruit voor de pauzes of voor specifieke evenementen zoals sportdagen, avondvierdaagse, sinterklaas, kerst of schooluitjes.


Horeca:

Nikita’s Groente & Fruit begrijpt dat de kwaliteit van groente en fruit van belang is voor de gerechten die u in uw horecagelegenheid aanbiedt. Door een breed netwerk kunnen wij met u meedenken en meekijken naar de beste producten. Voor zowel de dagelijkse producten als de bijzondere producten bent u bij Nikita’s Groente en Fruit aan het juiste adres.


Wij vinden het van belang dat u op een laagdrempelige manier uw bestelling kunt u doorgeven. Daarom kunt u uw bestelling doorgeven via de webshop, Whats’App of e-mail.